Beyaz Peynirler

   Tost Peynirleri

   Kaşar Peynirleri

Içindekiler: Pastorize koyun sütü (%60) keçi sütü (%20) inek sütü (%20) peynir mayası ve tuz kurumaddede süt yağı en az %45’dir. +2°C – +4°C’de muhafaza edilmelidir. Son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Son tüketim tarihi ve parti numarası ambalajın üzerindedir. Üretim tarihinden itibaren en az 90 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir.

   Beyaz Peynirler

   Tost Peynirleri

   Kaşar Peynirleri

Içindekiler: Pastorize koyun sütü (%60) keçi sütü (%20) inek sütü (%20) peynir mayası ve tuz kurumaddede süt yağı en az %45’dir. +2°C – +4°C’de muhafaza edilmelidir. Son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Son tüketim tarihi ve parti numarası ambalajın üzerindedir. Üretim tarihinden itibaren en az 90 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir.